KIWANIS CLUB GALAȚI

aducem speranța acolo unde este nevoie

Asociaț Club Kiwanis Galati are drept grup țintă copii cu rezultate deosebite în activitatile scolare și extrascolare care provin din familii cu posibilități materiale reduse.

De la infiintare, în fiecare an, lunar, pe parcursul anului scolar, clubul acordă burse la un numar de aproximativ 25 copii  olimpici la diverse materii sau care excelează în arta și sport.

Activitatea Clubului Kiwanis Galati s-a îndreptat și în ajutorarea copiilor aflati în dificultate, având mii de ore de voluntariat, organizand diverse activități cu sau în sprijinul acestora.

Conducerea clubului este formata din presedinte, presedintele din anul anterior, presedintele ales, secretarul și trezorierul care se schimba prin vot, anual.

Din anul 2018 suntem mentorii clubului de tineret  Key Club Galati.

kiwanins club galati despre noi

500

Burse de merit

100.000 lei

donati pentru cazuri sociale

50.000

ore de voluntariat

Vizita președintelui Kiwanis Internațional, Jane Erickson la Galati

În anul 2018 am fost onorați sa primim vizita presedintei Kiwanis Internațional, d-na Jane Erickson. Au fost prezentate activitățile cluburilor Kiwanis Galati, Kiwanis Tineret și Kiwanis Smile.

Cu aceasta ocazie au fost prezenți în orasul nostru și membrii din staful Kiwanis Romania.

Au avut loc întâlniri cu tinerii voluntari din Key Club într-o atmosfera de prietenie cu multe surprize.

Delegația americană a vizitat Consiliul Județului Galați, Primaria Galați unde a purtat o discuție cu președintele Consiliului Județean, Costel Fotea, și cu Ionuț Pucgeanu, Primarul Municipiului Galați, prezentându-se și proiectele cluburilor Kiwanis la nivel internațional.

A fost vizitat orașul Galati, obiectivele sale istorice precum și Biblioteca V.A. Urechia, emblemă a culturii gălățene.

CONTACTEAZĂ-NE ACUM

împreună putem face mai mult bine

*Acest câmp trebuie completat