Noul Guvernator al Districtului Kiwanis Romania 2021-2022

 

 

Ii uram ”Bun venit!” Si “Mult succes!” in noul mandat, doamnei Viorica Parlog, guvernatorul Districtului Kiwanis Romania pentru anul 2021-2022.

Viorica Parlog Kiwanis Galati
✨✨✨💙💙💙✨✨💙💙💙✨✨✨
Motto-ul doamnei guvernator pentru acest an este “Construim, Crestem si Pastram Spiritul Kiwanian!”.
🌟🌟🌟🌟🌟🌟💙🌟🌟💙🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Mesajul doamnei guvernator este:

Dragi prieteni,

1 octombrie este ziua de inceput a noului an kiwanian pe tot mapamondul, in Romania este inceputul celui de al 15-lea an de viata al Federatiei Kiwanis.

Multumesc colegilor mei pentru increderea pe care au avut-o in desemnarea mea pe pozitia de guvernator al Federatiei pentru anul 2021-2022.

 

Impreuna cu echipa mea vom continua să reformam legaturile dintre cluburile membre ale federatiei astfel incat sa se poata continua demersurile de consolidare ale Federatiei Kiwanis Romania.

 

Pandemia Covid19 ne-a schimbat planurile si distantarea sociala si-a pus amprenta asupra relatiilor dintre echipele cluburilor noastre si dintre membrii cluburilor.

 

Pentru a mentine motivata si unitatea echipei Federatiei, cat si a fiecarui club afiliat, in aceasta perioada sumbra vom folosi ingredientul care poate face minuni – CONEXIUNEA, si puterea lui „ÎMPREUNA„.

 

Vreau ca toate acțiunile mele de dezvoltare in cadrul Federatiei să se materializeze si să contribuie la o schimbare în bine. Întotdeauna am simțit nevoia să fac parte din proiecte care implică o evoluție, și nu doar la nivel de idee, cât și activ, prin rezultate.

 

Multumim fostilor guvernatori, sponsorilor, colaboratorilor, simpatizantilor si nu in ultimul rand, tuturor membrilor cluburilor Kiwanis, care au ales sa mearga impreuna cu noi. Calatoria continua, iar noi trebuie sa Construim, sa Crestem si sa Pastram Spiritul Kiwanian.

 

Cu Inima Buna,
Viorica Parlog,
guvernator DKR 2021-2022”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top