IMPLICĂ-TE ALĂTURI DE NOI

doneaza pentru copii si viitorul lor

Donează pentru copii și pentru un viitor mai bun. Vino alături de noi.

Prieteni cu suflet mare!

Puteți fi alături de noi în desfășurarea proiectelor ajutând cât mai mulți copii aflati în dificultate, copii merituoși sau doar pentru a vă implica cât mai mult în viața comunității. Poți ajuta la schimbarea unor destine în bine și ce răsplată mai mare poate fi pe lume decât să vezi că eforturile tale de acum vor fi răsplătite în viitor prin creșterea unor oameni de calitate. A aduce lumina acolo unde ea lipsește este un act nobil și. A ajuta un copil să ajungă OM e un act creator și totodată înălțător.

Dacă doriți să contribuiți la o viață mai bună pentru cei mici, vă invitam sa fiți alături de noi cu o mică donație.

ASOCIAȚIA „CLUB KIWANIS” GALAȚI

cod fiscal: 14920450
cont: RO71 RNCB 0141 0328 7724 0001 deschis la BCR GALATI

Menționam ca Asociatia Club Kiwanis Galați este înscrisă în Registrul Entităților pentru care se acorda deduceri fiscale.

 

De asemena, puteți ajuta redirecționând 3,5% din impozitul pe venit către ASOCIATIA „CLUB KIWANIS” GALATI, prin completarea formularului ANAF 230.

Orice donație pentru copii este o investiție într-un viitor mai bun pentru toți! Împreună putem ajuta la crearea unei lumi mai bune, iar acest lucru este posibil dacă acordăm cât mai multe șanse celor din jur atunci când putem să facem acest lucru.

Contactează-ne!

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii